Vaše účetnictví proměníme v cenný informační zdroj

Přehledné aktuální reporty dají jistotu vašim rozhodnutím

Rekap je praktické online řešení, které přímo z vašeho účetnictví sestavuje kvalitní reporting o finančních tocích ve firmě. Díky tomu můžete své vize i každodenní manažerská rozhodnutí opírat o aktuální a přehledně interpretovaná data.

Ty nejcennější informace máte ve vlastním účetnictví

Kdykoli a odkudkoli můžete nahlédnout do jednotlivých středisek, jakýchkoli zakázek, porovnat strukturu výnosů a nákladů. Uvidíte přehledné analýzy konkrétních zákazníků, produktů, skladu. Samozřejmě s možností porovnávat vývoj v čase.

Zefektivníte procesy ve firmě i v komunikaci s účetní firmou

Překvapí vás, jak rychle si můžete sami připravit podklady pro obchodní jednání, jak jednoduše získáte report o průběžném plnění plánu či jiné praktické přehledy. Aniž byste museli žádat o součinnost účetní firmu.

Zeptáme se, jaká data vás zajímají a připravíme řešení na míru

Rekap je progresivní modulové řešení, které se přizpůsobí prakticky jakékoli firmě, jakémukoli segmentu, zboží nebo činnosti. Garantujeme kompatibilitu s ERP systémy POHODA, DUEL, MONEY S3, ABRA Flexi, Helios Orange, Qi, MyWAC.

Naši partneři

ECO Finance Group

Jsme rychle rostoucí inovativní rodinná holdingová společnost. Naše investice máme dlouhodobě diverzifikovány především v oblastech zemědělství, energetiky, nemovitostí a technologií.

Digiro

Jsme moderní účetní kancelář, která staví účetní služby na digitalizaci, komunikaci s klientem a poskytování podkladů pro rozhodování a řízení. Chceme být našim klientům partnery v podnikání i v řídícím procesu.

ARROWS tax and accounting

V oblasti účetnictví jsme díky širokému a zkušeného týmu účetních specialistů připraveni Vám poskytnout veškerou pomoc spočívající jak ve vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, účetního poradenství, až po rekonstrukci účetnictví.

kontaktní formulář

Vyzkoušejte si rekap na svých datech. Stačí vyplnit formulář a my vás budeme kontaktovat.

Rekap dokážeme zprovoznit na zkoušku na vašich datech poměrně snadno a rychle. Pojďte to zkusit.

„Účetnictví není jen nuda a bič na podnikatele. Naopak. Je to cenný zdroj dat, který může odkrýt nečekaný potenciál firmy.“

Martin Plachý
CEO GIMMEDATA, s.r.o.
zakladatel REKAP

Je ekonomický expert, daňový poradce, auditor a finanční analytik. Během své profesní dráhy měl příležitost podívat se na finanční toky ve firmách z mnoha úhlů a dokonale toho využil při vývoji manažerského reportingu REKAP. Ten dokáže z dat firemního účetnictví vytvořit důmyslný manažerský nástroj, který rychle, přehledně a objektivně poskytne cenné informace pro rozhodování majitelů a manažerů firem.